Level XL Level XL

Zoek je een origineel cadeau om te geven? Check de cadeaubon

Over LevelXL

Sinds 2017 is het idee van een indoor activiteitencentrum in Drachten, gaan leven bij Ronald en Ilona Miezelmoe. Ilona is een rasechte, nuchtere Noordeling. Ronald is afkomstig uit Veenendaal en heeft daar 28 jaar een Indoor Skibaan gerund, waarvan de laatste 5 jaar samen met Ilona.

Ze wilden graag terug naar het Noorden om daar hun droom te verwezenlijken en hebben daarom goed nagedacht over een compleet nieuw totaalconcept in het Noorden, voor jong en oud, waar iedereen zich meteen fijn voelt, lekker kan genieten en vermaken. Ronald en Ilona wilden een totaalbeleving neerzetten.

Dit alles in een fijne sfeer en entourage én hippe uitstraling. Samen hebben zij zich ontfermd over het concept, de stijl én de inrichting.
En daarmee werd LevelXL dan ook een feit; een indoor activiteitencentrum met daarbij een groot restaurant met 120 zitplaatsen en 15 loungeplaatsen voor een heerlijke culinaire beleving met Chef Petch aan het hoofd van de keuken.

In 3 jaar tijd, na een hele zoektocht naar de perfecte locatie en activiteiten en het rondkrijgen van alle vergunningen en formaliteiten én een grondige verbouwing, was het februari 2020 dan eindelijk zover: LevelXL het activiteitencentrum én LevelXL het restaurant openden haar deuren!
Als locatie voor het indoor activiteitencentrum én het restaurant, is gekozen voor de woonboulevard aan de Doctor Martin Luther Kingboulevard 46.

Een locatie van ruim 1700 m2 waar men kan genieten van allerlei activiteiten:
-Glowgolfen
-Lasergamen
-2 Grote Escaperooms
-2 Flashcaperooms
-Laserbattle room
-Pooltafels
-Silent Disco
-Arcade Games

LevelXL beschikt over een personenlift bij de ingang, zodat de locatie voor iedereen makkelijk toegankelijk is.

Bij LevelXL kunnen bezoekers zich vermaken bij de Glowgolf, in de Lasergame, in één van de vele Escape- of Flashcape Rooms of in de Laserbattle Room.
Daarnaast is er een Horecaplein waar gepoold kan worden.

In het Restaurant gedeelte van LevelXL is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke lunch, Plate-gerecht of uitgebreider diner geserveerd door onze geweldige Chef kok Petch. En zijn er heerlijke lounge plekken om te relaxen met een hapje en een drankje terwijl er heerlijke muziek op de achtergrond gedraaid wordt. Ook bent u van harte welkom voor koffie met vers gebak of voor een klein(er) hapje en drankje.