Level XL Level XL

Zoek je een origineel cadeau om te geven? Check de cadeaubon

Over Level XL

Welkom bij Level XL.

Wij zijn het nieuwe gezicht op de woonboulevard in Drachten. Een gezellig restaurant waar je heerlijk kunt eten en waar je leuke activiteiten kunt doen. Glowgolfen, Lasergamen, Escaperooms spelen of een potje poolen dat kun je allemaal vinden bij Level XL

.

 

In 3 jaar tijd, na een hele zoektocht naar de perfecte locatie en activiteiten en het rondkrijgen van alle vergunningen en formaliteiten én een grondige verbouwing, was het februari 2020 dan eindelijk zover: LevelXL het activiteitencentrum én LevelXL het restaurant openden haar deuren!
Een locatie van ruim 1700 m2 waar men kan genieten van allerlei activiteiten:
-Restaurant
-Glowgolfen
-Lasergamen
-2 Grote Escaperooms
-2 Flashcaperooms
-Kids Escaperoom open start 2021
-Pooltafels
-Silent Disco
-Arcade Games
-Terras
-IJssalon

LevelXL beschikt over een personenlift bij de ingang, en een invalidentoilet, zodat de locatie voor iedereen makkelijk toegankelijk is.

 

 

Bij LevelXL kunnen bezoekers zich vermaken bij de Glowgolf, in de Lasergame, in één van de vele Escape- of Flashcape Rooms of in de Laserbattle Room.
Daarnaast is er een Horecaplein waar gepoold kan worden.

In het Restaurant gedeelte van LevelXL is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke lunch, Plate-gerecht of uitgebreider diner geserveerd door onze geweldige Chef kok Petch. En zijn er heerlijke lounge plekken om te relaxen met een hapje en een drankje terwijl er heerlijke muziek op de achtergrond gedraaid wordt. Ook bent u van harte welkom voor koffie met vers gebak of voor een klein(er) hapje en drankje.