Level XL Level XL

Zoek je een origineel cadeau om te geven? Check de cadeaubon

Het Leukste Bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar de ultieme invulling van een bedrijfsuitje? BIJ ONS ZIT JE GOED!

LevelXL is hét perfecte adres voor de leukste bedrijfsfeesten waarin niets onmogelijk is! Of je nu gaat voor een leuk actief uitje met personeel of een activiteit wilt doen rondom een vergadering.  Wij zijn de ideale plek voor de een (nieuwjaars)borrel of om gezellig met je collega’s te komen eten van onze gevarieerde menu kaart of te genieten van een 3 gangen diner naar keuze.

Diversiteit aan Indoor Activiteiten

Bij LevelXL gaat iedereen voor ultieme fun: of je nu met 50 of 100 personen bent, er is van alles te doen. Wij verzorgen voor jou en je collega’s een leuke dag! LevelXL beschikt onder andere over een Lasergame arena, een 15 holes Glowgolf, verschillende unieke Escape Rooms en Flashcape Rooms en een spannende Laserbattle Room. Naast deze ‘grote’ activiteiten hebben wij ook 3 pooltafels en is het mogelijk om te dansen in de Silent Disco. Binnenkort breiden we ons assortiment nóg verder uit met Arcade Games! En kun je onder andere, komen voor Airhockey, een Ourhollands spel spelen op de Fun-For-Four Tafel, of een stoere wedstrijd boksen met je vrienden op onze Boksbal!

Veelzijdige Horeca

Door onze veelzijdige Horeca kunnen wij het totale plaatje ontzorgen.
We beschikken namelijk over een groot Restaurant op ons Horecaplein waar je onder andere kunt genieten van heerlijke gerechten, drankjes of een kleiner hapje van de kaart. Onze Chef Petch, heeft een prachtige, veelzijdige menukaart samengesteld. Jullie uitje kan dus lekker afgesloten worden met een heerlijke Pleet of uitgebreider diner. Liever tussendoor eten en afsluiten met een activiteit zoals: Glowgolf of toch nog een potje Lasergame? Alles is mogelijk en bespreekbaar!

     Bedrijfsuitje op Maat

Een bedrijfsuitje kan helemaal op maat samengesteld worden; bijvoorbeeld door een combinatie van verschillende activiteiten. Het is mogelijk om allemaal hetzelfde programma te volgen of je collega’s afzonderlijk te laten kiezen welke activiteit(en) ze willen doen.

Liever persoonlijk contact? Laten we een afspraak maken!
Onder het genot van een kopje koffie praten wij met alle plezier eens verder en wellicht realiseren wij zo het beste bedrijfsuitje ooit!

Ons telefoonnummer is: 0512- 246004